Skip links

Villkor

Genom att använda hemsidan och/eller göra en beställning, godkänner du att följa villkoren som anges i detta dokument. Jag förbehåller mig rätten att ändra dessa villkor utan att meddela dig på förhand.

Genom att göra en beställning har kunden ett betalningsansvar.

Produkterna

Ha överseende för små skillnader på ytan på samtliga produkter då locket är tillverkat av akaciaträ, som är ett levande material. Färgen du ser på hemsidan kan påverkas av hur din skärm visuellt återger färgen, vilket inte alltid är exakt som det är i verkligheten.

Priser

De priser som anges på hemsidan är inklusive F-skatt och moms.

Jag reserverar mig för felskrivning av pris och även tekniska fel som exempelvis att dubbla rabatter råkar ges ut. Detta kan medföra att en order blir ändrad eller makulerad. Varje beställning måste uppgå till minst totalt 50 SEK (efter avdrag för eventuell rabatt). Endast en rabatt kan användas i taget, med undantaget för att man kan använda en rabatt och samtidigt kvalificera till fri frakt.

Leverans

Du kan välja mellan att hämta ut din beställning i företagets lokal i Norrahammar, Jönköping kostnadsfritt eller få den hemlevererad till dig. Priser kan variera mellan hemsida och pop-up butik.

Beställningar av kryddburkar skapas, packas och postas inom 0-5 arbetsdagar. Din beställning skickas sedan spårbart med en leverans inom ca 1-2 arbetsdagar. Jag skickar alla beställningar så fort som möjligt i den ordning som de kommer in till mig. Även om jag strävar efter att leverera inom meddelade tidsramar, kan leveransen på grund av oväntade händelser ta längre tid. Före och under högtider kan leveranstiden öka. Om leveranstiden mot förmodan skulle överskrida 45 dagar har du rätt att häva ditt köp. Om du inte får din beställning på förväntat leveransdatum, vänligen kontakta mig via Instagram eller mail.

Om du inte hämtar ut din beställning på ditt ombud så debiteras du som privatperson 300 kr. Dessa avgifter baseras på dels vår kostnad att posta paketet till kund samt kostnaden som postnord tar ut för att skicka tillbaka paketet.

Företagsbeställningar har en annan fraktkostnad än beställningar till privatperson. Företag erbjuds även fakturabetalning. Skicka gärna ett mail för att få information kring detta. Företagsköp som ej hämtas ut på sitt ombud debiteras fraktkostnaden fram och tillbaka plus en avtalsbrytande kostnad på 400 kr per outlöst paket.

Säkerhet

All användning sker på eget bevåg. Artly avsäger sig allt ansvar från dess att produkten mottagits av kunden.

Tredje part

Artly Handmade använder en tredje part för att hantera all typ av betalning genom hemsidan. Genom att slutföra dina köp godkänner du att de samlar in den information som krävs för att slutföra köpet. När du lämnar Artly Handmades hemsida för att genomföra betalningen hos dem godkänner du även deras integretetspolicy. För att läsa den går du in på deras hemsida. De kommer även att hantera betalningsfordringar inklusive avbetalningar som har uppstått i samband med leveransen av produkten.

Integretetspolicy

Genom att ge mig information när du genomför ett köp samtycker du till att jag samlar in den för att kunna tillverka, packa och skicka din order till dig. Skulle du bryta mot villkoren eller den svenska lagen tar jag mig rätten att lämna ut informationen du gett mig.

Returer

Artly Handmade erbjuder byte och returnering upp till 14 dagar efter att varan kommit fram till ombud/brevlåda på samtliga varor som finns i lager. Är det en vara som görs på beställning erbjuds inget byte eller öppet köp.

Ordrar som överlämnats personligen kommer även göra detta vid byte/retur. Kostnaden är då 50 SEK. Ordrar som postats och som kommer postas tillbaka har en kostnad på 300 SEK per beställning. Packa produkterna så noga som möjligt så att de inte skadas under transporten. Skulle produkterna vara skadade vid leverans har vi rätt att minska summan på återbetalningen.

Reklamation

Skulle en vara levereras defekt behöver du meddela Artly Handmade inom 48 timmar efter att du mottagit din beställning för att få en ersättningsvara. Skulle en vara fungera felaktigt måste man ha följt instruktionerna för varan för att kunna reklamera den.

Allmänt

Du får inte på något sätt kopiera det innehåll som finns på Artly Handmades hemsida eller sociala medier. Du får inte heller agera på ett sätt som stoppar andra från att använda hemsidan eller påverka webbplatsens säkerhet.

När du slutför köpet bekräftar du att du är myndig i det land där du bor, eller har godkännande från en vårdnadshavare eller förmyndare. Vid användning av presentkort ska man vara över 16 år eller ha fått ett godkännande från en vårdnadshavare eller förmyndare.

Presentförpackningar säljs endast när andra produkter för minst 69 kr köpes samtidigt för att kunna täcka de fasta fraktkostnader vi har.

Skulle ett problem uppstå så når ni mig lättast via IG: @ArtlyHandmade eller via kontaktformuläret på hemsidan. Skulle en tvist uppstå går det att läsa mer hos Allmänna Reklamationsnämden och det går även bra att kontakta dem: https://www.arn.se/